• آشپزمخصوص روز
    ریال

    آشپز روز كسي است كه بتواند از عهده تهيه انواع اردور، سالاد، سوپ، املت، ساندويچ، پوره، ژيگو، استيك، پنكيك با گوشت، شاتو بريان، تهيه گولاش، انواع همبرگر، پيراشكي گوشت، ماكاروني و ... برآيد.

  • قنادهتل
    ریال

    قناد هتل شغلی است که در گروه هتلداری قرار دارد و شایستگی تهیه انواع خمیر های شیرینی ، انواع کیکها ، پای ، تارت و سوفله ، انواع دسر ، انواع بستنی ، انواع نوشیدنی و مدیریت در قنادی هتل را داشته باشد

  • آشپزهتل درجه2
    ریال

    آشپز درجه 2 هتل كسي است كه علاوه بر داشتن مهارت آشپز درجه 3 نيز اندازه عمده- پختن و كنسرو كردن سبزيجات در فصول مختلف- تهيه انواع سالاد- برش انواع گوشت- تهيه انواع پلو- كنسرو كردن قارچ- تهيه انواع گراتن- تهيه انواع ماكاروني – تهيه انواع ساندويچ و همبرگر- تهيه انواع پياژه و سوپ- تهيه انواع اسكالپ- انواع كراكت- تهيه خمير بنيه- كوكتل انواع ميگو- پخت انواع ميگو- سرخ كردن انواع ماهي- آماده كردن مواد اوليه انواع كباب- تهيه انواع كباب- تهيه انواع استيك- آماده كردن غذا جهت سرو- تهيه انواع حليم- تهيه انواع شامي- تهيه انواع تاس كباب- تهيه انواع پوره- تهيه انواع دلمه برآيد.

  • نانوایى نانهاي حجیم و نیمه حجیم
    ریال

    نانواي نان هاي حجيم و نيمه حجيم شغلي از مشاغل حوزه صنايع غذايي است كه شايستگي هاي انتخاب آرد مناسب براي نان مورد نظر ، الك كردن ، توزين و مخلوط كردن آردها براي توليد نان مورد نظر ، انتخاب كميت و كيفيت مواد اوليه مناسب و مورد نياز براي تهيه خمير ، تهيه خمير و عمل آوري آن ، تقسيم خميرآماده شده به چانه گيري ، تخمير مياني ، شكل دهي به خمير و نهايتاً تخمير نهايي و كنترل فرآيند پخت و سرد كردن را انجام مي دهد و با مشاغل مدير نانوايي ، انباردار و فروشنده در ارتباط كاري مي باشد و نيز با مدير تحقيق و توسعه غذايي در ارتباط است .

  • آشپزسنتی
    ریال

    آشپزي سنتي شغلي از مشاغل حوزه صنايع غذايي است كه شايستگي هاي راه اندازي و تنظيم ابزار و تجهيزات آشپزخانه، آماده سازي سبزيجات وصيفي جات، توزين يا پيمانه كردن مواد مختلف، پخت غذاهاي سفره خانه، تهيه اعضاء و اجزاء گوسفند يا گوساله، پخت انواع كوكوها و شامي ها، تهيه انواع پلوها و چلوها، تهيه انواع خورش ها، تهيه انواع كوفته و دلمه، تهيه انواع آش، تهيه انواع دسرها را انجام مي دهد و با مشاغل مدير رستوران ، مسئول انبار و فروشنده در ارتباط شغلي مي باشند.

  • دسرساز بین المللی
    ریال

    دسر ساز بين المللي كسي است كه از عهده تشخيص مواد اوليه و ابزار كار مناسب دسر سازي برآيد و بتواند با استفاده از روش هاي صحيح و رعايت توالي انجام كار و رعايت نكات بهداشتي دسر هايي با كيفيت مطلوب تهيه كند

  • دسرسازسنتی
    ریال

    دسرساز سنتي كسي است كه از عهده تشخيص مواد اوليه و ابزار كار مناسب دسرسازي سنتي برآيد و بتواند با استفاده از روشهاي صحيح و رعايت توالي انجام كار و رعايت نكات بهداشتي دسرهاي سنتي را با كيفيت مطلوب تهيه كند.

  • سالادساز و اردوساز
    ریال

    سالادساز و اردور ساز شغلي از مشاغل صنايع غذايي مي باشد كه پس از گذراندن دوره هاي آموزشي لازم بتواند ابزار و تجهيزات مناسب را به نحوه صحيح به كار بگيرد و از عهده ساختن انواع سالاد و سس سالاد و اردور برآيد و بامدير رستوران و انباردار در ارتباط شغلي است.

  • آشپزماکروویو
    ریال

    آشپزي با مايكروويو كسي است كه دستگاه مايكروويو و قابليتهاي آن را كامل بشناسد و بتواند انواع غذاها و دسرها و كيك ها را با آن بپزد. ضمناً از مسائل ايمني مربوط به آن با خبر باشد.