• دسرساز بین المللی
    11,220,000 ریال

    دسر ساز بين المللي كسي است كه از عهده تشخيص مواد اوليه و ابزار كار مناسب دسر سازي برآيد و بتواند با استفاده از روش هاي صحيح و رعايت توالي انجام كار و رعايت نكات بهداشتي دسر هايي با كيفيت مطلوب تهيه كند

  • دسرسازسنتی
    7,680,000 ریال

    دسرساز سنتي كسي است كه از عهده تشخيص مواد اوليه و ابزار كار مناسب دسرسازي سنتي برآيد و بتواند با استفاده از روشهاي صحيح و رعايت توالي انجام كار و رعايت نكات بهداشتي دسرهاي سنتي را با كيفيت مطلوب تهيه كند.

  • کیک ساز وترساز
    14,340,000 ریال

    كيك ساز و ترساز كسي است كه از عهده تهيه انواع كيك و تزئينات و نگهداري آن برآيد. ضمنًا بتواند طبق اصول صحيح با ابزارها و دستگاههاي مورد استفاده براي تهيه كيك و تزئينات آن كار كند.

  • شیرینی پز شیرینی های خشک
    7,680,000 ریال

    شيريني پز شيريني هاي خشك شغلي از مشاغل حوزه صنايع غذايي است كه تهيه شيريني دانماركي و كرم آن، تهيه شيريني نخودچي، برنجي، نارگيلي، كره اي نارگيلي و تهيه خميرهاي شيرين و هزار ورق و نيز تهيه كيك صبحانه را انجام مي دهد و با فروشنده قنادي و انباردار قنادي در ارتباط شغلي مي باشد.

  • سالادساز و اردوساز
    9,344,400 ریال

    سالادساز و اردور ساز شغلي از مشاغل صنايع غذايي مي باشد كه پس از گذراندن دوره هاي آموزشي لازم بتواند ابزار و تجهيزات مناسب را به نحوه صحيح به كار بگيرد و از عهده ساختن انواع سالاد و سس سالاد و اردور برآيد و بامدير رستوران و انباردار در ارتباط شغلي است.

  • آشپزماکروویو
    5,684,400 ریال

    آشپزي با مايكروويو كسي است كه دستگاه مايكروويو و قابليتهاي آن را كامل بشناسد و بتواند انواع غذاها و دسرها و كيك ها را با آن بپزد. ضمناً از مسائل ايمني مربوط به آن با خبر باشد.

  • آشپز غذاهای فوری
    12,330,000 ریال

    آشپز غذاهاي فوري شغلي از مشاغل حوزه صنايع غذايي است كه تجهيز و راه اندازي ماشين آلات پخت، شستشو و توزين و اندازه گيري مواد اوليه ،فرآوري و آماده سازي اوليه مواد غذايي ، GHP ضدعفوني تجهيزات پخت طبق اصول ،تهيه انواع ساندويج هاي سرد و گرم و انواع غذاهاي پرسي و بسته بندي براي خارج رستوران را انجام مي دهد و با عمده فروشان مواد اوليه و فروشندگان تجهيزات پخت در ارتباط شغلي است.

  • اشپز سنتی
    11,676,000 ریال

    آشپزي سنتي شغلي از مشاغل حوزه صنايع غذايي است كه شايستگي هاي راه اندازي و تنظيم ابزار و تجهيزات آشپزخانه، آماده سازي سبزيجات وصيفي جات، توزين يا پيمانه كردن مواد مختلف، پخت غذاهاي سفره خانه، تهيه اعضاء و اجزاء گوسفند يا گوساله، پخت انواع كوكوها و شامي ها، تهيه انواع پلوها و چلوها، تهيه انواع خورش ها، تهيه انواع كوفته و دلمه، تهيه انواع آش، تهيه انواع دسرها را انجام مي دهد و با مشاغل مدير رستوران ، مسئول انبار و فروشنده در ارتباط شغلي مي باشند.