• آشپز سنتی
    ریال

    آشپزي سنتي شغلي از مشاغل حوزه صنايع غذايي است كه شايستگي هاي راه اندازي و تنظيم ابزار و تجهيزات آشپزخانه، آماده سازي سبزيجات وصيفي جات، توزين يا پيمانه كردن مواد مختلف، پخت غذاهاي سفره خانه، تهيه اعضاء و اجزاء گوسفند يا گوساله، پخت انواع كوكوها و شامي ها، تهيه انواع پلوها و چلوها، تهيه انواع خورش ها، تهيه انواع كوفته و دلمه، تهيه انواع آش، تهيه انواع دسرها را انجام مي دهد و با مشاغل مدير رستوران، مسئول انبار و فروشنده در ارتباط شغلي مي باشند.

  • آشپزى غذاهاي فورى
    ریال

    آشپز غذاهاي فوري شغلي از مشاغل حوزه صنايع غذايي است كه تجهيز و راه اندازي ماشين آلات پخت، شستشو و ضدعفوني تجهيزات پخت طبق اصول GHP، توزين و اندازه گيري مواد اوليه ،فرآوري و آماده سازي اوليه مواد غذايي ،تهيه انواع ساندويج هاي سرد و گرم و انواع غذاهاي پرسي و بسته بندي براي خارج رستوران را انجام مي دهد و با عمده فروشان مواد اوليه و فروشندگان تجهيزات پخت در ارتباط شغلي است.

  • آشپزى مخصوص- روز
    ریال

    آشپز روز كسي است كه بتواند از عهده تهيه انواع اردور، سالاد، سوپ، املت، ساندويچ، پوره، ژيگو، استيك، پنكيك با گوشت، شاتو بريان، تهيه گولاش، انواع همبرگر، پيراشكي گوشت، ماكاروني و ... برآيد.

  • کباب زنى و تخته کار
    ریال

    كباب زن و تخته كار كسي است كه بتواند از عهده شناسايي مواد اوليه و ابزار كار مناسب، پاك كردن، شستشو، خرد كردن (انواع برشها) بدون ايجاد آلودگي صوتي، آماده سازي مواد اوليه با در نظر گرفتن صرفه اقتصادي، تشخيص و تهيه سسهاي مورد نياز و پخت انواع كباب با كيفيت مطلوب برآيد.

  • آشپز غذاهاي رژيمي
    ریال

    آشپز غذاهاي رژيمي فردي است كه ضمن داشتن اطلاعات اوليه در حوزه تغذيه، توانايي تهيه انواع غذاهاي رژيمي را داشته باشد.

  • آشپزى غذاهاي گیاهی
    ریال

    آشپز غذاي گياهي بعد از تهيه مواد ا وليه از عهده تهيه انواع غذاهاي گياهي بصورت سوپ، پلو، سالاد و خوراك بر مي آيد.

  • آشپز ملل
    ریال

    تهيه مواد اوليه، آماده سازي، پخت و سرو غذاهاي ملل از جمله غذاهاي خميري، سالادها، سس ها و خوراك هاي بين المللي و همچنين تهيه غذاهاي گوشتي و دريايي بين المللي را انجام مي دهد.

  • طباخ آبزيان
    ریال

    طباخ آبزيان كسي است كه از عهده شناخت انواع آبزيان مناسب طبخ، تشخيص سلامت ظاهري آبزيان جهت مصرف، ايجاد شرايط بهينه نگهداري و آماده سازي انواع آبزيان جهت طبخ، روشهاي مختلف طبخ آبزيان، و تهيه و طبخ چند و طبخ چند نوع غذاي دريايي برآمده و اصول بهداشت فردي محيط ضمن كار را اجرا نمايد.

  • برنامه ريز امور تغذيه خانواده
    ریال

    برنامه ريز امور تغذيه خانواده در تنظیم برنامه غذايي، پخت مواد غذايي، تهیه انواع سس ها غذاهاي خمیري، سالادها، دسر، شكلات و شیريني و انواع تزيینات روي میوه و سبزيجات نقش موثري دارد.

  • دسرساز بين المللي
    ریال

    دسر ساز بين المللي كسي است كه از عهده تشخيص مواد اوليه و ابزار كار مناسب دسر سازي برآيد و بتواند با استفاده از روش هاي صحيح و رعايت توالي انجام كار و رعايت نكات بهداشتي دسر هايي با كيفيت مطلوب تهيه كند.

  • تزئین کیک
    ریال

    تزئين كننده كيك شايستگي از حوزه قنادي در رشته صنايع غذايي است كه گل سازي و مجسمه سازي با مواد اوليه مخصوص براي تزئين روي كيك را انجام مي دهد و طراحي و نقاشي روي سطح كيك، تزئين با فيكساتور و نيز تهيه كيك با اشكال مختلف را انجام مي دهد و با مشاغل فردا، مدير قنادي و فروشنده در ارتباط شغلي است .

  • شیرینی پزى بدون فر(اجاق کارى)
    ریال

    شیرینی پز شیرینی های بدون فر کسی است که پس از گذراندن دوره های آموزشی لازم قادر به تشخیص ابزار و تجهيزات مورد نياز برای این حرفه باشد . با کاربرد صحيح از مواد اوليه مورد نياز در هر فرمولاسیون انواع شیرینی های بدون فر را تهيه نموده و شرايط نگهداری صحيح را تا زمان مصرف ايجاد کند .