دسر ساز بین المللی

توضیحات کامل دوره

دوره آموزشی دسر ساز بین المللی  مجتمع آموزشی مهرمادر يكي از مشاغل مربوط بخدمات تغذیه ای است كه ویژه ورود به بازار کار تهیه گردیده است. دسر ساز بين المللي كسي است كه از عهده تشخيص مواد اوليه و ابزار كار مناسب دسر سازي برآيد و بتواند با استفاده از روش هاي صحيح و رعايت توالي انجام كار و رعايت نكات بهداشتي دسر هايي با كيفيت مطلوب تهيه كند.

شناسنامه دوره آموزش دسرساز بین المللی:

کد بین المللیISCO (سازمان بین المللی کار):751220670220001

طول دوره: 1الی2ماه

مهارت های پیشنیاز: ندارد

نوع تدریس: عملی ، نظری

زمان برگزاری دوره: مطابق با انتخاب هنرجو

مخاطبین: دانش آموزان، دانشجویان، علاقمندان به آشپزی، فارغ التحصیلان و علاقمندان به ادامه تحصیل در رشته های صنایع غذایی(دیپلم درسی و ...)، علاقمندان به مهاجرت در دیگر کشورها

مشاغل مرتبط:  رستوران ها و هتلداری  ها ،کافی شاپ ها

نوع آموزش: حضوری و غیرحضوری(آنلاین)

 

سرفصل های دوره آموزش دسر ساز بین المللی:

1- توانايي تشخيص مواد اوليه مناسب و كاربرد ابزار و ظروف دسر سازي بين المللي شامل:
♦   شناسايي اصول روشهاي تشخيص مواد اوليه تازه و سالم
♦   آشنايي با تخم مرغ سالم و وزن مطابق با استاندارد
♦   آشنايي با عوامل آلوده كننده و موثر در فساد مواد اوليه
♦   شناسايي عوامل ثأثير گذار بر كيفيت طعم فرآورده نهايي
♦   آشنايي با اصول نگهداري مواد اوليه تا زمان مصرف
♦   شناسايي يخچال و فريزر و انبارهائي كه مواد اوليه درآن نگهداري ميشود
♦   شناسايي اصول بهداشتي براي بسته بندي و نگهداري

2- توانايي تشخيص تهيه مواد اوليه مناسب براي خريد ‘ حفظ و نگهداري آن تا زمان مصرف شامل:
♦   شناسايي اصول مواد ژل كننده ‘ ژلاتين (پودر – ورقه) ‘ آگارو......
♦   شناسايي انواع مواد پف دهنده (طبيعي ‘ غير طبيعي ) بكينيگ پودر  سفيده تخم مرغ- كرم تارتار- جوش شيرين
♦   شناسايي اصول كار با مواد ژل كننده
♦   شناسايي دماي مناسب براي افزودن مواد ژل كننده
♦   شناسايي اصول كار با مواد پف كننده
♦   شناسايي شير و تشخيص سالم بودن آن
♦   شناسايي شكر سفيد و قهوه اي و پودر قند با كفيت مناسب براي دسر
♦   شناسايي اصول تشخيص تخم مرغ سالم از ناسالم
♦   آشنايي با نشاسته و شناخت انواع آن
♦   آشنايي آرد
♦   آشنايي با پودر كاكائو با وانيل ‘ نمك
♦   آشنايي با پودر قهوه يا قهوه سريع (نسافه)
♦   شناسايي بكينگ پودر با كيفيت مناسب
♦   شناسايي عسل و تشخيص كيفيت مناسب
♦   شناسايي انواع شكلات و تشخيص كيفيت مناسب
♦   شناسايي انواع اسانس مناسب براي دسر
♦   شناسايي با كره با كيفيت مناسب
♦   آشنايي با كاربرد نمك
♦   شناسايي كيفيت مناسب برخي مواد اوليه :گردو‘ بادام‘ خلال بادام‘ پسته‘ خلال پسته ‘.......
♦   آشنايي با كاربرد آبليمو
♦   شناسايي اصول انتخاب نوع ابزار و كاربرد آن در دسر سازي
♦   انتخاب نوع ابزار مورد استفاده
♦   كاربرد صحيح ابزار كار
♦   شناسايي انواع شربت و سس مورد استفاده در دسر

3-  توانايي اندازه گيري مواد اوليه دسر شامل:
♦   شناسايي انواع ترازو
♦   آشنايي با واحد هاي اندازه گيري وزن و حجم شناسايي اصول انداه گيري مواد اوليه مورد نياز براي فرمول مورد نظر (جامد و مايع)

4- توانايي روشن كردن فر وتنظيم درجه فر جهت پخت بر اساس نوع آن شامل:
♦   آشنايي با تنظيم درجه حرارت هاي فر بر اساس نوع آن
♦   شناسايي اصول روشن كردن فر
♦   آشنايي با درجه حرارت پخت

5- توانايي تشخيص و كاربرد خامه در دسر شامل:
♦   شناسايي انواع خامه
♦   شناسايي اصول فرم دهي خامه
♦   شناسايي اصول كار با خامه براي تزئين با ابزار كار مخصوص
♦   شناسايي اصول رنگ آميزي خامه تزئيني با رنگهاي مجاز خوراكي
♦   شناسايي اصول رعايت مواد بهداشتي ضمن كار با خامه
♦   شناسايي دماي مناسب دسر براي اضافه كردن خامه

6- توانايي آماده كردن مخلوط زرده تخم مرغ با مواد افزودني طبق فرمول شامل:
♦   شناسايي اصول فرمول افزودني به زرده تخم مرغ
♦   شناسايي اصول به عمل آوردن زرده تخم مرغ
♦   شناسايي دماي تركيب مناسب شير و زرده تخم مرغ مورد استفاده بر اي فرمول مورد نظر

7-  توانايي آماده كردن سفيده تخم مرغ و مخلوط كردن آن شامل:
♦   آشنايي با انتخاب ظرف مورد نياز
♦   شناسايي اصول هم زدن سفيده و زمان اضافه نمودن كرم تارتار و شكر
♦   شناسايي اندازه فرم گرفتن سفيده
♦   شناسايي مخلوط نمودن سفيده با مواد ديگر

8-  توانايي تهيه چندين نوع دسر بين المللي شامل:
♦   شناسايي اصول تهيه و نوع شارلوت (شارلوت سنتي و شارلوت شكلاتي )
♦   شناسايي اصول تهيه پاي ‘ تارت و مواد پركننده
♦   شناسايي اصول تهيه دسر ژلاتيني طبق اصول صحيح
♦   شناسايي اصول انتخاب روش مناسب براي بستن دسر(فريزر. يخچال)
♦   شناسايي اصول تهيه كيك پنيري‘ ليموئي‘ شاه توت
♦   شناسايي اصول تهيه بنيه ميوه
♦   شناسايي اصول تهيه پلمبيه
♦   شناسايي اصول تهيه ژله ميوه
♦   شناسايي اصول تهيه كرپ
♦   شناسايي اصول تهيه سالاد ميوه
♦   شناسايي اصول تهيه دسر ماست
♦   شناسايي اصول تهيه سنت اونوره
♦   شناسايي اصول تهيه سوفله شكلات
♦   شناسايي اصول تهيه موس شكلات
♦   شناسايي اصول تهيه كاستارد
♦   شناسايي اصول تهيه فروماژها
♦   شناسايي اصول تهيه سوفله
♦   شناسايي اصول تهيه كيك بستني
♦   شناسايي اصول تهيه پيچملبا
♦   شناسايي اصول تهيه دسر آلاسكا بستني
♦   شناسايي اصول تهيه تراميسو
♦   شناسايي اصول تهيه مارمالاد


9-  توانايي تهيه بستني و موارد مصرف آن شامل:
♦   شناسايي اصول تهيه بستني توت فرنگي
♦   شناسايي اصول تهيه بستني شاه توت
♦   شناسايي اصول تهيه بستني كارامل
♦   شناسايي اصول تهيه بستني خامه اي
♦   شناسايي اصول تهيه بستني با ميوه
♦   شناسايي اصول تهيه بستني با شكلات
♦   شناسايي اصول تهيه بستني سو خاري

10-  توانايي تهيه انواع كرم شامل:
♦   شناسايي اصول تهيه كرم آناناس
♦   شناسايي اصول تهيه انواع كرم باواريا (وانيلي و كاكائويي)
♦   شناسايي اصول تهيه كرم پرتغال
♦   شناسايي اصول تهيه كرم طالبي
♦   شناسايي اصول تهيه كرم موز
♦   شناسايي اصول تهيه كرم كارامل
♦   شناسايي اصول تهيه كرم ميوه دار
♦   شناسايي اصول تهيه كرم ليواني

11- توانايي خنك كردن و برگرداندن دسر شامل:
♦   شناسايي اصول خنك كردن و برگرداندن دسر

 

جهت اطلاع از روز و ساعت کلاسها و یا کسب اطلاعات تکمیلی با مجتمع آموزشی مهر مادر تماس حاصل فرمایید.

 

منبع استاندارد سازمان فنی و حرفه ای: http://rpc.irantvto.ir/home/dn-std/3220