آشپز غذاهای فوری (فست فود)

توضیحات کامل دوره

دوره آموزش آشپز غذاهای فوری مجتمع آموزشی مهرمادر شغلی از مشاغل حوزه صنایع غذایی است كه تجهیز و راه اندازی ماشین آلات پخت، شستشو و ضدعفونی تجهیزات پخت طبق اصول GHP، توزین و اندازه گیری مواد اولیه ،فرآوری و آماده سازی اولیه مواد غذایی ،تهیه انواع ساندویج های سرد و گرم و انواع غذاهای پرسی و بسته بندی برای خارج رستوران را انجام می دهد و با عمده فروشان مواد اولیه و فروشندگان تجهیزات پخت در ارتباط شغلی است.

شناسنامه دوره آموزش آشپز غذاهای فوری :

طول دوره:1 الی 2 ماه

مهارت پیش نیاز:ندارد

نوع تدریس: عملی ، نظری

زمان برگزاری دوره: مطابق با انتخاب هنرجو

مخاطبین: دانش آموزان، دانشجویان، علاقمندان به آشپزی، فارغ التحصیلان و علاقمندان به ادامه تحصیل در رشته های صنایع غذایی

مشاغل مرتبط:  رستوران ها و هتلداری  ها، عمده فروشان مواد اولیه و فروشندگان تجهیزات پخت

نوع آموزشحضوری و غیرحضوری(آنلاین)


سرفصل های دوره آموزش آشپز غذاهای فوری:


سرفصل های دوره آموزش آشپز غذاهای فوری مجتمع آموزشی مهرمادر مطابق با نیاز بازار کار و سرفصل های استاندارد سازمان آموزش فنی و حرفه ای تهیه شده است.

1- تهیه انواع ساندویچ سرد شامل:


♦   انواع ابزار و تجهیزات مورد استفاده برای تهیه انواع ساندویچ سرد
♦دستورالعمل تهیه انواع ساندویچ های سرد
♦ژامبون مرغ 
♦ژامبون گوشت
♦کاناپ

2- تهیه انواع ساندویچ گرم شامل:

♦انواع تجهیزات پخت که در تهیه ساندویچ گرم مورد استفاده است.
♦مواد اولیه مورد استفاده درانواع ساندویچ گرم 
♦دستورالعمل تهیه انواع ساندویج گرم
♦تهیه انواع ساندویچ گرم طبق دستورالعمل: همبرگر، چیزبرگر، دوبل برگر، قارچ برگر، لقمه کباب، فیله مرغ ،سوسیس،هات داگ با پنیر، استیک مرغ، استیک گوشت قرمز، فلافل، رست بیف، مرغ برگر سوخاری (چکین برگر)، بیفتک،ژامبون مرغ تنوری، ژامبون گوشت تنوری، ماهی برگر ، میگوبرگر

3- تهیه انواع پیتزا شامل:


♦  مواد اولیه مناسب برای تهیه پیتزا
♦  انواع ابزار و تجهیزات مناسب برای تهیه انواع پیتزا
♦  دستورالعمل تهیه انواع پیتزا
♦  تهیه انواع پیتزا طبق دستورالعمل : پیتزا سبزیجات، پیتزا مخلوط، پیتزا پنیر (مارگریت)، پیتزا قارچ، پیتزا قارچ و گوشت ،پیتزا        قارچ و مرغ، پیتزا کاری مرغ، پیتزا پپرونی، پیتزا تونا (تن)پیتزا نان تست
♦  تهیه نان سیر دار

4- تهیه انواع غذاهای پرسی شامل:

♦  مواد اولیه مناسب برای تهیه غذاهای پرسی
♦  مرغ سوخاری (کنتاکی )، میگو سوخاری (استریپس ) ، انواع باگت، انواع سیب زمینی با طعم های مختلف ، سیب زمینی سرخ کرده، قارچ سوخاری، پیراشکی گوشتی ، چیپس و پنیر ،سنبوسه، کروکت سیب زمینی، کروکت مرغ ، کروکت برنج،سالاد اولویه، سالاد ماکارونی، فیله ماهی سرخ شده ، استیک باس قارچ

5- بسته بندی انواع غذا برای سرو خارج از رستوران شامل:

♦  انواع مواد بسته بندی بهداشتی و مناسب برای غذاهایی گرم و سرد
♦  نکات مربوط به بسته بندی غذاهای سریع جهت سرو خارج رستوران
♦  بسته بندی غذاهای سرد
♦  بسته بندی غذاهای گرم