آشپزى غذاهاي فورى

توضیحات کامل دوره

آشپز غذاهاي فوري شغلي از مشاغل حوزه صنايع غذايي است كه تجهيز و راه اندازي ماشين آلات پخت، شستشو و ضدعفوني تجهيزات پخت طبق اصول GHP، توزين و اندازه گيري مواد اوليه ،فرآوري و آماده سازي اوليه مواد غذايي ،تهيه انواع ساندويج هاي سرد و گرم و انواع غذاهاي پرسي و بسته بندي براي خارج رستوران را انجام مي دهد و با عمده فروشان مواد اوليه و فروشندگان تجهيزات پخت در ارتباط شغلي است. 

طول دوره آموزشی 62 ساعت است که شامل 14 ساعت آموزش نظری و 48 ساعت آموزش عملی است. برای کسب اطلاعات تکمیلی با موسسه آموزشی مهر مادر تماس حاصل فرمایید.