آشپز ملل

توضیحات کامل دوره

دوره آموزش آشپز ملل مجتمع آموزشی مهرمادر شغلی از مشاغل حوزه صنایع غذایی است.

آشپز  ملل شايستگي هاي تهيه مواد اوليه آماده سازي آنها و نگه داري مواد تا زمان مصرف، شستشو سرويس و نگه داري دستگاه ها و وسايل آشپزي، اجاق و فر، توزين و اندازه گيري موادو نحوه كار با ديگر تجهيزات در آشپزخانه، غذاهاي خميري، پيتزا، پاستا و لازانيا ، تهيه سوپ ها، سالادها، سسها و اردورها يا پيش غذاها، تهيه انواع خوراك ها (راگو، بيف استراگانف، كتلت دسته دار، رولت گوشت، متيلف)، تهيه غذاهاي دريايي ماهيها؛ ماهي سفيد، (سالمون)، ميگو، تهيه غذاهاي گوشتي بلدرچين با سس پرتقال، بوقلمون، مرغابي شكم پر با سس پرتقال، ژيگو، استيك ،تهيه انواع دسررا انجام مي دهد.

شناسنامه دوره آموزش آشپز ملل:

کد بین المللی (ISCO) از سازمان بین المللی کار:512020670170001

طول دوره:3الی4ماه

مهارت پیش نیاز: كنترل بهداشت و ايمني در واحد غذا و نوشيدني با كد2-060-67-7512

نوع تدریس: عملی ، نظری

زمان برگزاری دوره: مطابق با انتخاب هنرجو

مخاطبین: دانش آموزان، دانشجویان، علاقمندان به آشپزی، فارغ التحصیلان و علاقمندان به ادامه تحصیل در رشته های صنایع غذایی

مشاغل مرتبط:  مدير رستوران ، كمك آشپز ،انباردار وفروشنده

نوع آموزش: حضوری و غیرحضوری(آنلاین)

 

سرفصل های دوره آموزش آشپز ملل:

سرفصل های دوره آموزش آشپز غذاهای ملل مجتمع آموزشی مهرمادر مطابق با نیاز بازار کار و سرفصل های استاندارد سازمان آموزش فنی و حرفه ای تهیه شده است.

1- غذاهاي خميري، پيتزا، پاستا و لازانيا شامل:
♦  انواع خميرهاي پاستا و لازانيا و پيتزا
♦  انواع گوشت و موارد مصرف آن
♦  انواع سبزيجات و خرد كردن و موارد مصرف آن
♦  تهيه انواع سس مناسب براي پيتزا،پاستا،لازانيا (پستو،گوجهفرنگي ،آلوزرد)
♦  خميرگيري انواع خميرها و قالبگيري آنها براي پيتزا، پاستا ولازانيا
♦  تهيه پيتزا مخلوط، پيتزا دريايي، پيتزا سبزيجات

2-  تهيه سوپها، سالادها، سسها و اردورها يا پيش غذاها شامل:
 ♦  انواع چاشني ها و مواد اوليه سس ها
♦  مواد اوليه سالادها و آماده كردن سس ها با غلظت مناسب
♦  انواع سبزيجات و استاك
♦  انتخاب ظروف مناسب براي تهيه سس ها
♦  تهيه سالادها كه عبارتند از: سالادميگو، سالاد كالسلو، سالاد تبوله، سالاد اسفناج، سالاد نيس (نيسواز)، سالاد لوبيا سفيد يا
قرمز
♦  تهيه سس هاي سرد و گرم كه عبارتند از: سس پستو، سس تارتار، سس باتارد، سس فلفل، سس مايونز، سس هزار جزيره،سس فرانسوي
♦  تهيه سوپ اسپانيايي، سوپ اسفناج، سوپ ذرت، سوپ كرفس هندي، سوپ تره فرنگي
♦  تهيه پيش غذاها عبارتند از: راتاتوي، باباقانوش، اردور مرغ بادام، حموس

3- تهيه انواع خوراكها (راگو، بيف استراگانف، كتلت دسته دار، رولت گوشت، متيلف) شامل:
♦  انواع گوشت و برش صحيح انواع گوشت
♦  انواع گوشت و مرغ و نحوه صحيح مزهدار كردن
♦  ويژگي سلامتي و تازگي انواع گوشت و مرغ
♦  پخت صحيح گوش تها و انتخاب سس مناسب آنها
♦  سبزيجات مناسب براي پخت انواع گوشتها
♦  تهيه انواع خوراك ها از جمله راگو، بيف استراگانف، كتلت دسته دار، رولت گوشت، متيلف

4- تهيه غذاهاي دريايي ماهيها؛ ماهي سفيد، (سالمون)، ميگو شامل:
♦  انواع ماهي و ميگو و برش صحيح انواع گوشت
♦  نحوه صحيح مزه دار كردن
♦  ويژگي سلامت و تازگي انواع ماهي
♦  پخت صحيح ميگو و ماهي و انتخاب سس مناسب آنها
♦  تهيه ماهي سالمون (سمن)، ميگو، ماهي سفيد سرخ كرده يا شكم پر

5-  تهيه غذاهاي گوشتي بلدرچين با سس پرتقال، بوقلمون، مرغابي شكم پر با سس پرتقال، ژيگو، استيك شامل:
♦  انواع گوشت و برش صحيح انواع گوشت
♦  انواع سس مورد استفاده براي غذهاي گوشتي
♦  انواع گوشت و مرغ و نحوه صحيح مزه دار كردن
♦  ويژگي سلامتي و تازگي انواع گوشت و مرغ
♦  سبزيجات مناسب براي پخت انواع گوش تها
♦  پخت صحيح گوش تها و انتخاب سس مناسب آنها
♦  تهيه انواع سس براي غذاهاي گوشتي
♦  انواع سس ميوه اي، سس خامه ، سس ليمو ، سس قارچ
♦  تهيه انواع غذاهاي گوشتي بلدرچين با سس پرتقال، بوقلمون شكم پر، مرغابي شكم پر با سس پرتقال، ژيگو، استيك

6-  تهيه انواع دسر شامل:
♦  انواع مواد اوليه دسر
♦  مواد لازم براي تهيه خميرهاي مورد نياز دسر
♦  طريقه تركيب صحيح مواد دسر با هم
♦  تهيه كرم كارامل، تارت كدو حلوايي، تارت سيب با كارامل،كرم موكا با سس گردو و قهوه، كالافوتي هلو، بستني پلمبير،موس شكلات، پاي گلابي با خمير گردو

 

جهت اطلاع از روز و ساعت کلاسها و یا کسب اطلاعات تکمیلی با مجتمع آموزشی مهر مادر تماس حاصل فرمایید.

 

منبع استاندارد سازمان فنی و حرفه ای:  http://rpc.irantvto.ir/home/dn-std/3216