آشپز ملل

توضیحات کامل دوره

آشپز ملل شغلي از مشاغل حوزه صنايع غذايي است كه شايستگي هاي تهيه مواد اوليه، آماده سازي آنها و نگه داري مواد تا زمان مصرف، شستشو، سرويس و نگهداري دستگاه ها و وسايل آشپزي، اجاق و فر، توزين و اندازه گيري موادو نحوه كار با ديگر تجهيزات در آشپزخانه، غذاهاي خميري، پيتزا، پاستا و لازانيا، تهيه سوپ ها، سالادها، سسها و اردورها يا پيش غذاها، تهيه انواع خوراك ها (راگو، بيف استراگانف، كتلت دسته دار، رولت گوشت، متيلف)، تهيه غذاهاي دريايي ماهيها؛ ماهي سفيد، (سالمون)، ميگو، تهيه غذاهاي گوشتي بلدرچين با سس پرتقال، بوقلمون، مرغابي شكم پر با سس پرتقال، ژيگو، استيك ،تهيه انواع دسررا انجام مي دهد و با مشاغل چون مدير رستوران، كمك آشپز، انباردار و فروشنده در ارتباط شغلي مي باشد.

طول دوره آموزشی 194 ساعت است که شامل 58 ساعت آموزش نظری و 136 ساعت آموزش عملی است. برای کسب اطلاعات تکمیلی با موسسه آموزشی مهر مادر تماس حاصل فرمایید.