دسرسازسنتی

توضیحات کامل دوره

دسرساز سنتي كسي است كه از عهده تشخيص مواد اوليه و ابزار كار مناسب دسرسازي سنتي برآيد و بتواند با استفاده از روشهاي صحيح و رعايت توالي انجام كار و رعايت نكات بهداشتي دسرهاي سنتي را با كيفيت مطلوب تهيه كند.

شناسنامه دوره آموزش دسر ساز سنتی :

کد بین المللی)ISCOسازمان بین المللی کار):751220670230001

طول دوره:1الی2ماه

مهارت پیش نیاز:ندارد

نوع تدریس: عملی ، نظری

زمان برگزاری دوره: مطابق با انتخاب هنرجو

مخاطبین: دانش آموزان، دانشجویان، علاقمندان به آشپزی، فارغ التحصیلان و علاقمندان به ادامه تحصیل در رشته های صنایع غذایی و خدمات تغذیه ای

مشاغل مرتبط:  رستوران ها و هتلداری  ها، کافی شاپ ها ،عمده فروشان مواد اولیه

نوع آموزش: حضوری و غیرحضوری(آنلاین)

 

سرفصل های دوره آموزش دسر ساز سنتی:

سرفصل های دوره آموزش دسر ساز سنتی مطابق با نیاز بازار کار و سرفصل های استاندارد سازمان آموزش فنی و حرفه ای تهیه شده است.

1- توانايي تشخيص مواد اوليه مناسب براي خريد و حفظ و نگهداري آن تا زمان مصرف شامل:
♦   شناسايي اصول روشهاي تشخيص مواد اوليه تازه و سالم
♦   آشنايي با عوامل آلوده و موثر بر فساد مواد اوليه
♦   شناسايي عوامل آلوده كننده و تاثيرگذاردر كيفيت، طعم و فرآورده هاي آن
♦   آشنايي با اصول نگهداري مواد اوليه تا زمان مصرف
♦   شناسايي يخچال، فريزر و انبارهايي كه مواد اوليه در آن نگهداري مي شود
♦   شناسايي اصول بهداشتي براي بسته بندي و نگهداري


2- توانايي تشخيص مواد اوليه مناسب و كاربرد ابزار و ظروف دسرسازي سنتي شامل:
♦   شناسايي اصول كاربرد مواد اوليه دسر و ويژگيهاي آن
♦   شناسايي آرد
♦   آشنايي با پودر كاكائو با كيفيت مناسب
♦   آشنايي با كره با كيفيت مناسب
♦   كاربرد نمك
♦   شناسايي انواع هل
♦   شناسايي اصول انتخاب نوع ابزار و كاربرد آن در دسر
♦   انتخاب نوع ابزار مورد استفاده
♦   كاربرد صحيح ابزار كار


3- توانايي اندازه گيري مواد اوليه دسر شامل:
♦   آشنايي با ترازو
♦   آشنايي با واحدهاي اندازه گيري وزن
♦   شناسايي اصول اندازه گيري مواد اوليه مورد نياز براي فرمول مورد نظر (جامد – مايع)


4- توانايي تهيه چند نوع دسر سنتي شامل:
♦   شناسايي اصول تهيه بستني سنتي
♦   شناسايي اصول تهيه رولت خرما
♦   شناسايي اصول تهيه رنگينك
♦   شناسايي اصول تهيه زيره جوش
♦   شناسايي اصول تهيه كاچي
♦   شناسايي اصول تهيه فرني
♦   شناسايي اصول تهيه شيربرنج
♦   شناسايي اصول تهيه يخ در بهشت
♦   شناسايي اصول تهيه مسقطي
♦   شناسايي اصول تهيه شله زرد


5- توانايي تهيه انواع حلوا شامل:
♦   شناسايي اصول تهيه حلوا
♦   شناسايي اصول تهيه حلوا سه رنگ
♦   شناسايي اصول تهيه حلوا سفيد
♦   شناسايي اصول تهيه حلوا كاكائو
♦   شناسايي اصول تهيه حلوا زرد
♦   شناسايي اصول تهيه حلوا زنجبيلي

6- توانايي سرو و يا برگرداندن دسر در صورت لزوم شامل:
♦   شناسايي اصول سردكردن دسر
♦   شناسايي اصول برگرداندن يا چيدن و تزئين دسر در ظروف دسر

7- توانايي تهيه مربا، مارمالاد و رفع اشكالات آن شامل:
♦   شناسايي اصول تهيه و قوام آوردن شربت
♦   شناسايي اصول تلخي گرفتن از مركبات
♦   شناسايي اصول تهيه مربا آلبالو
♦   شناسايي اصول تهيه مربا هويج
♦   شناسايي اصول تهيه مربا به
♦   شناسايي اصول تهيه مربا سيب
♦   شناسايي اصول تهيه مربا پرتغال درسته
♦   شناسايي اصول تهيه مربا پوست پرتغال
♦   شناسايي اصول تهيه مربا بالنگ
♦   شناسايي اصول تهيه مربا بادنجان
♦   شناسايي اصول تهيه مربا كدو
♦   شناسايي اصول تهيه مربا ترب سفيد
♦   شناسايي اصول تهيه مربا خرمالو
♦   شناسايي اصول تهيه مربا گوجه فرنگي
♦   شناسايي اصول تهيه مربا انجير
♦   شناسايي اصول تهيه مربا نارنج
♦   شناسايي اصول تهيه مربا پسته تازه
♦   شناسايي اصول تهيه مربا گردو
♦   شناسايي اصول تهيه مربا گل محمدي
♦   شناسايي اصول تهيه مارمالاد كيوي
♦   شناسايي اصول تهيه مارمالاد پرتغال
♦   شناسايي اصول تهيه مارمالاد سيب
♦   شناسايي اصول تهيه مارمالاد توت فرنگي
♦   شناسايي اصول تشخيص اشكالات مربا و مارمالاد و رفع آن
♦   تشخيص كپك و رفع آن
♦   تشخيص شكرك و رفع آن
♦   شناسايي اصول جلوگيري از كپك زدن
♦   شناسايي اصول جلوگيري از شكرك زدن