آشپزی با ماکروویو

توضیحات کامل دوره

آشپزي با مايكروويو كسي است كه دستگاه مايكروويو و قابليتهاي آن را كامل بشناسد و بتواند انواع غذاها و دسرها و كيك ها را با آن بپزد. ضمناً از مسائل ايمني مربوط به آن با خبر باشد.

شناسنامه دوره آموزش آشپزی با ماکروویو:

کد بین المللی (ISCO) از سازمان بین المللی کار:512020670050031

طول دوره:1ماهه

مهارت پیش نیاز: ندارد

نوع تدریس: عملی ، نظری

زمان برگزاری دوره: مطابق با انتخاب هنرجو

مخاطبین: دانش آموزان، دانشجویان، علاقمندان به آشپزی، فارغ التحصیلان و علاقمندان به ادامه تحصیل در رشته های صنایع غذایی

مشاغل مرتبط:  آشپزخانه ها ورستوران های ارائه دهنده غذای فوری

نوع آموزش: حضوری و غیرحضوری(آنلاین)

سرفصل های دوره آموزش آشپزی با ماکروویو:

سرفصل های دوره آموزش آشپزی با ماکروویو مطابق با نیاز بازار کار و سرفصل های استاندارد سازمان آموزش فنی و حرفه ای تهیه شده است.

1- توانايي راه اندازي و شناسايي كاربردهاي دستگاه مايكروويو شامل:
♦  آشنايي با انواع مايكروويو (قابليت ها – ساختمان)
♦  آشنايي با تجهيزات جانبي مايكروويو
♦  آشنايي با مشخصات فني انواع مايكروويو
♦  شناسايي اصول كار با دستگاه مايكروويو
♦  شناسايي اصول كاربرد قابليتهاي مختلف مايكروويو
♦  آشنايي با مزاياي مايكروويو در بين دستگاههاي پخت
♦  آشنايي با فاكتورهاي موثر در پخت با مايكروويو
♦  آشنايي با موارد كاربرد مايكروويو در صنعت و كاربرد خانگي
♦  انواع پخت
♦  يخ زدايي

2- توانايي پخت با دستگاه مايكروويو شامل:
♦  آشنايي با انواع پخت
♦  آشنايي با درجات مختلف پخت
♦  شناسايي اصول انتخاب دماي پخت با توجه به نوع، حجم و ... غذا
♦  شناسايي اصول كاربرد قفل ايمني
♦  شناسايي تفاوت كيفيت پخت با روش اجاق گاز و مايكروويو

3- توانايي تشخيص ابزار و تجهيزات پخت با مايكروويو و نگهداري شامل:
♦  شناسايي تجيهزات و ظروف مناسب براي دستگاه مايكروويو

♦  شناسايي اصول تمييز كردن و نگهداري دستگاه مايكروويو
♦  شناسايي محدوديتهاي دستگاه مايكروويو

4- توانايي طبخ انواع غذا با مايكروويو شامل:
♦  شناسايي اصول پخت غذا با مايكروويو
♦  اصول تهيه گارليك برد
♦  اصول تهيه انواع اسنك
♦  اصول تهيه انواع ساندويچ
♦  اصول تهيه برگر گوشت و پياز و سبزيجات معطر
♦   اصول تهيه انواع اردور
♦  اصول تهيه انواع سوپ
♦  اصول تهيه سس سفيد
♦  اصول تهيه چلوي ساده
♦  اصول تهيه ته چين مرغ
♦  اصول تهيه انواع كباب
♦  اصول تهيه خوراك مرغ با سبزيجات
♦  اصول تهيه خوراك مرغ و كاري (هندي)
♦  اصول تهيه گراتينه مرغ
♦  اصول تهيه كوفته
♦  اصول تهيه خوراك مرغ
♦  اصول تهيه چامين مرغ
♦  اصول تهيه خورش فسنجان
♦  اصول تهيه دلمه
♦  اصول تهيه پاستا
♦  اصول تهيه پودينگ گوشت
♦  اصول تهيه خوراك جگر
♦  اصول تهيه لازانيا
♦   اصول تهيه ماهي قزل آلا با انواع سس
♦  شناسايي گرم كردن ظروف سرو
♦  شناسايي با نرم نمودن نانهاي بسته اي
♦  شناسايي روش خشك كردن نان تازه
♦  شناسايي صاف و شفاف نمودن كره
♦  شناسايي برشته نمودن غلات صبحانه
♦  شناسايي برشته كردن دانه هاي روغني (كنجد، بادام زميني و ...)
♦  شناسايي خيساندن نخود، عدس و لوبيا قرمز


5- توانايي طبخ انواع كيك و شيريني با مايكروويو شامل:
♦  شناسايي اصول شيريني وانيلي با مايكروويو
♦  شناسايي اصول جدا نمودن پوست فندق با مايكروويو
♦  شناسايي اصول تهيه انواع كيك با مايكروويو
♦  شناسايي اصول تست نمودن پوست نارگيل
♦  شناسايي اصول تهيه نان عصرانه

6- توانايي طبخ انواع دسر با مايكروويو شامل:
♦  آشنايي با نكات مهم طبح دسر با مايكروويو
♦  شناسايي اصول تهيه انواع دسر و سس با مايكروويو
♦  اصول تهيه انواع سس براي دسر
♦  اصول تهيه فرني
♦  اصول تهيه شله زرد
♦  اصول تهيه كرم كارامل
♦  اصول تهيه حلوا
7- توانايي تعيين مراحل و زمان انجام كار
8- توانايي رعايت نكات حفاظت و ايمني و بهداشت كار
10- توانايي بكارگيري رفتار حرفه اي
11- توانايي بكارگيري فنون اقتصاد و بهره وري
12- توانايي بهره گيري از اصول ارگونومي و حفظ تندرستي